salonvoorwaarden

Onder het motto;  "Goede afspraken maken goede vrienden"

Om alles vlot te laten verlopen, kan je op deze pagina enkele

salonvoorwaarden terugvinden die schoonheidssalon Zuiver & Zacht in acht neemt. Deze voorwaarden worden opgesteld om een zo prettig mogelijke omgeving te creëren voor zowel de klant als de schoonheidsspecialiste. Je gaat hier automatisch mee akkoord bij

​het maken van een afspraak per mail, telefonisch, online, Facebook-pagina,...

Te laat komen 

Gelieve tijdig aanwezig te zijn voor je afspraak. Merk je dat je toch te laat zal zijn? Verwittig dan even telefonisch. Ben je veel te laat op de afspraak, zijn we genoodzaakt de behandeling in te korten of kan deze helaas niet meer doorgaan en dien je een nieuwe afspraak te maken. Indien de behandeling niet meer doorgaat, wordt er 50% van de prijs van de behandeling in rekening gebracht.

Annulaties

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van jouw behandeling. Bij laattijdig annuleren wordt er 50% van de prijs van de behandeling in rekening gebracht. U krijgt ook steeds de kans om iemand anders te vinden die uw plaats kan innemen, zodat de annulatie kost vervalt. Annuleert u minder dan 4u voor je afspraak wordt de behandeling volledig aangerekend. 

Niet opdagen

Komt u niet opdagen, dus no show, zonder te verwittigen, zal de behandeling voor het ganse bedrag in rekening gebracht worden. Dit draait om wederzijds respect. Er wordt gewerkt met een strakke planning. We hebben tijd voor u gereserveerd,  Er kan dus geen andere klant deze plaats opvullen. U krijgt altijd een bevestiging per sms dus een afspraak vergeten is vrijwel onmogelijk. Er kan pas een nieuwe afspraak gemaakt worden als het openstaand bedrag vereffend is. 

Bereikbaar

Het salon is te bereiken tijdens de openingsuren. We proberen alle berichten zo spoedig mogelijk te beantwoorden binnen de openingsuren, gelieve hiervoor uw begrip. Online afspraken kunnen steeds gemaakt worden via de website of Facebook. 

Betaling

U kan bij ons in het salon contant of per bankcontactapp betalen. Bankcontact of overschrijving is niet mogelijk.

Geschenkbonnen 

Deze worden niet omgeruild voor cash geld.  Verloren geschenkbonnen worden niet vergoed. 

Gelaatsverzorgingen

Epilaties

Manicure

Make - Up

Ontharingen

Pedicure

Lashlift - Wimperlift

Hennabrows