Gelaatsverzorgingen

 

Het gelaatsmerk voor zichtbare huidverbetering en ontspanning.

Anesi betekent "je comfortabel voelen" in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt.
Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde biotechnische formules voor
een uniek en ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid.

De Anesi producten zijn niet enkel voor vrouwen, ook mannen zullen hier baat bij vinden.

 

Kwaliteit en innovatie

Anesi is een Spaans merk at al meer dan 30 jaar huidverzorgingsproducten ontwikkelt.
Innovatie, kwaliteit en vertrouwen staan hoog in het vaandel.
Alle formules worden ontwikkeld in het eigen laboratorium door middel van de modernste technieken.
Ervaar zelf hoe de producten je huid verbeteren.

 

De kernwaarden van Anesi

Aangezien de kwaliteit het belangrijkste is voor Anesi, omschrijven zij zichzelf met de volgende kernwaarden:

 • Vertrouwen: Anesi heeft jarenlange ervaring in de wereldwijde cosmetische industrie. Het merk heeft certificaten ontvangen omdat ze zelfs voldoen aan de strengste internationale kwaliteitsstandaarden. Ze zijn zelfs één van de eerste Spaanse fabrikanten die dit bereikt hebben.

 • Innovatie: Door middel van de meest geavanceerde technieken worden de producten voorzien van een hoog percentage actieve ingrediënten. Alle producten dringen tot diep in de huid, waardoor ze zorgen voor een direct zichtbaar effect. Voor alle huidproblemen zijn er behandelingen ontwikkeld. Tevens ontwikkelt Anesi exclusieve werkmethoden en massageprotocollen.

 • Voordelen: De producten zijn geschikt voor alle huidtypen en kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

 

Intensieve Gelaatsreiniging- 30 min € 30.00
Basis Gelaatsverzorging - 45 min € 52.00
Aangepaste Gelaatsverzorging - 90 min € 68.00
De Zuiver & Zacht Gelaatsverzorging € 75,00
Gelaatsverzorging Oogcontourgericht - 60 min € 55.00
Intensieve Anti Age Verzorging - 90 min € 85.00
Girly Treatment - 30 min (tot 10 jaar) € 30.00
Gelaatsverzorging voor hem - 60 min € 58.00
Gelaatsverzorging voor Hyperpigmentatie € 115.00 (Producten thuisgebruik inbegrepen)
Gelaatsverzorging licht en luchtvervuiling € 68.00
Dermaplanning € 95.00

Info verzorgingen


Intensieve Gelaatsverzorging

De huid wordt intensief gereinigd met een peeling en de vapozone.
Dit wordt aangeraden bij acné om een snelle boost te geven aan de huid.Basis Gelaatsverzorging

Reiniging, peeling, verwijderen van oneffenheden, masker, epilatie en afgewerkt met een dag of nachtcrème.


Aangepaste Gelaatsverzorging

Reiniging, peeling, huidanalyse, verwijderen van oneffenheden, uitgebreide gelaatsmassage en huidbepalend masker

Deze behandeling wordt specifiek aangepast aan ieder huidtype; normale, droge, vette, acné of rijpe huid
Epilatie inbegrepen.De Zuiver & Zacht Gelaatsverzorging

Deze verzorging verjongt, herstelt en verrijkt de huid met klinisch bewezen actieve stoffen en diep voedende oliën die de zichtbaar ouder wordende huid nieuw leven inblazen. De behandeling verbetert onmiddellijk de huidtextuur, vermindert rimpels en zorgt voor een gezonde, onberispelijke teint en langdurige resultaten. Epilatie inbegrepen.

 

 

Gelaatsverzorging Oogcontourgericht

Tijdens deze behandeling gaan we echt behandelen op en rond de ogen. Bij symptomen zoals vermoeidheid, rimpels, blauwe kringen, wallen en stress. Epilatie inbegrepen. 

 

Intensieve Anti Age Verzorging

Een anti-age behandeling die de drie bewezen oorzaken van huidveroudering bestrijdt met een zichtbare vermindering van de volgende symptomen: rimpels, vale huid, pigmentvlekken, oneven textuur, gevoeligheid. Deze behandeling bestaat uit een intensieve enzymatische peeling op basis van A.H.A-fruitzuren die de cel vernieuwing bevordert, een concentraat en een masker op basis van de actieve ingrediënten Progelin, Moutextract en het 3GF-complex die de gezichtscontouren liften, pigmentvlekken verhelderen, fijne rimpels opvullen en verwijde poriën normaliseren. Vanaf 40j 

 

 

Girly Treatment - (tot 10 jaar)

Ook onze kleine dames genieten graag van een leuke verzorging zoals mama, 
Een zachte reiniging, even onder de "wolkjes, een korte massage gevolgd door een kort aardbei-maskertje. 

 

 

Gelaatsverzorging voor Hyperpigmentatie

Dit is een pijnloze milde enzymatische peeling die tot 8 uur na de applicatie werkzaam blijft dankzij haar gecontroleerde afgifte van enzymen.
De verzorging corrigeert donkere pigmentvlekken dankzij haar unieke samenstelling op basis van biotechnologische actieve ingrediënten met klinisch bewezen resultaten.

Deze behandeling is voor iedereen die te maken krijgt met de meest voorkomende vormen van hyperpigmentatie. Namelijk zonnevlekken - pigmentvlekken, sproeten, ouderdomsvlekken - levervlekken, hormonale schommelingen - Melasma (zwangerschapsmasker).

De verzorging bestaat uit een reiniging van ogen, gelaat en decolleté + dieptereiniging + Luminosity Toner + peeling1 Glyco Peel + peeling 2 Enzymatic Peel + Eraser Concentrate  + Biocellulose masker+ massage + Luminosity SPF 50+. Epilatie inbegrepen.

In de deze behandeling zit;  30ml Luminosity SPF50+ en 20 ml Luminosity Night cream + 10ml Luminosity Eraser serum (waarde producten set €43)
Dit omdat hier echt wel thuiszorg nodig is om de beste resultaten te behalen.

 

 

Gelaatverzorging tegen licht en luchtvervuiling.

Een intensieve verzorging voor klanten die lang voor een beeldscherm werken of in een stad wonen. Hydrateert, herstelt en revitaliseert de huid en beschermt haar tegen de blootstelling aan HEV-licht (blauw licht) en UVA-en UVB-stralen. op de opperhuid herstelt het de hydro-lipide laag. Het ontgift en verhoogt de zuurstoftoevoer en herstelt de cellulaire schade tgv pollutie.

Deze behandeling is voor personen die uit verstedelijkte gebieden (luchtverontreiniging) en waarvan de huid op zeer regelmatige basis gedurende ruime tijd blootgesteld wordt aan HEV licht (blauw licht uitgezonden door tablets, gsm's, computerschermen,...)Een behandeling die zowel voor vrouwen als mannen is aan te raden.

De wetenschap heeft onlangs ontdekt dat niet enkel ons lichaamseigen bioritme verstoord wordt door HEV licht maar dat ook onze huid negatieve effecten ondervindt van deze uitstraling. Luchtvervuiling en zonlicht beschadigen onze huid onomkeerbaar. Meer dan eens is duidelijk hoe belangrijk het is de huid te beschermen tegen deze agressoren met de juiste producten

De behandeling bestaat uit; :een reiniging van ogen, gelaat en decolleté + dieptereiniging + verwijderen van onzuiverheden + Emulsion peeling + Urban Blue booster + Urban Blue Defense masker + massage + Urban Blue serum + Urban Blue defence cream spf20.

Zet je behandeling thuis verder door de aanbevolen producten te gebruiken voor een optimaal resultaat !

Serum € 35.00
Vocht inbrengende dagcrème MET SPF 20 en filmvezel € 37.50

 

Gelaatsverzorging voor hem

Deze behandeling wordt aangepast voor hem mét aangepaste producten, speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid.

 

Dermaplaning

Dit is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gelaat met met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Met deze behandeling bekom je een mooie zachte,stralende en frisse huid.  Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging.

Groeien de haren donkerder terug?

Het is een mythe dat door dermaplaning de donsharen (vellushaar of peach fuzz) donkerder terug groeien. Dermaplaning heeft geen invloed op de groei van de donsharen in de haarfollikels. Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smalle punt, waardoor ze dunner en zachter aanvoelden. Wanneer de donsharen zijn verwijderd en terug beginnen te groeien, komen deze aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker terugkomt. Als het donshaar volledig is terug gegroeid, is het weer precies hetzelfde als voorheen. De donsharen groeien dus niet dikker terug door dermaplaning.  U hoeft overigens niet bang te zijn voor harde stoppels want enkel terminaal haar geeft harde stoppels en deze zitten meestal niet in het gezicht.  De structuur van de haren kunnen enkel veranderen door hormonen, menopauze of medicijnen en niet door dermaplaning.

Verloop van de behandeling

Het is belangrijk dat de huid goed is gereinigd voordat we starten met dermaplaning.  Wij voeren een goede dubbele reiniging uit om de huid te ontdoen van talg, make-up resten en onzuiverheden. Terminale haren worden verwijdert met pincet.  Vervolgens wordt de huid gevoed met dermaplaning olie die het mogelijk maakt om de huid gemakkelijk te ontdoen van huidcellen en dons. De dermaplaning wordt afgesloten met een passende dag verzorging met zonnefactor. 

Is dermaplaning pijnlijk?

De behandeling gebeurt met een steriel chirurgisch mesje en pijnloos. Het is veel minder pijnlijk dan harsen of threading.Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn. Dermaplaning mag alleen niet uitgevoerd worden op de huid met actieve acne, vanwege het risico op het beschadigen van de huid. Hierdoor kunnen bacteriën over de huid verspreid worden waardoor de acneproblemen verergeren.​

Voordelen van dermaplaning

 • Verwijdert dode huidcellen en donsharen

 • Verfijnt fijne lijntjes

 • Egaliseert en verheldert de huid

 • Bevordert aanmaak collageen en elastine

 • Onzuiverheden kunnen beter worden verwijderd

 • De huid weer een "glow" geven

 • Betere opname van werkstoffen tijdens de behandeling

 • Make-up wordt mooier aangebracht op de huid

 • Aangeraden als voorbehandeling van gelaatsverzorgingen en BBglow

 • Betere opname van schoonheidsproducten zoals dagcrème, nachtcrème

Advies voor de behandeling

 • 1 week voor de behandeling niet waxen

 • 1 week voor dermaplaning geen botox of fillers

 • 2 weken voor dermaplaning geen laser

Advies na de behandeling

 • Binnen 24u na de behandeling het gelaat enkel wassen met zuiver water

 • Binnen de 24u na de behandeling geen stromend water of damp op de huid

 • Binnen 48 uur na de behandeling geen gebruik maken van de sauna

 • Binnen 24 uur na de behandeling niet intensief sporten 

 • Binnen 24 uur na de behandeling geen foundation, poeder enz, eventueel minerale make-up kan (Gebruik na 24 uur schone penselen/spons. Vuile make-up penselen kunnen reacties veroorzaken)

 • Huid goed beschermen met een zonnefactor

 • Fillers en botox mogen na 2 weken​

Wanneer is een dermaplaning behandeling niet geschikt?

 • Open wondjes

 • Verbrande huid

 • Infecties

 • Actieve herpes (koortslip)

 • Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen

 • Bij gebruik van Roaccutane

 • Actieve acne (op het gezicht)

 • Eczeem

 • Tijdens een antibiotica kuur

 • Huidkanker

 • Nikkelallergie

 • Hemofilie

Hoelang duurt de behandeling?

De behandeling varieert tussen de 60 à 90 minuten  per persoon. Dit is afhankelijk van de 

omvang van het gelaat en van welke behandeling u boekt.

Wij gebruiken voor elke klant een nieuw steriel mesje.

Hoeveel tijd tussen de volgende sessie?

3 à 4 weken afhankelijk van de haargroei

Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid,  de producten voor de thuisverzorging zijn ook verkrijgbaar bij Zuiver & Zacht.