gezonde skincare voor kinderen

Bad en douche - producten

Als mama van een 10 jarige diva, waar niets anders meer uitkomt dan skincare hier en skincare daar, en na veeeeeeeeeeel vragen van bewuste mama's die hier te weinig van weten ben ik opzoek gegaan naar kwaliteitsvolle, betaalbare skincare voor kinderen. 

Ik betaal liever wat meer dan de zeer goedkope (lees vooral ongezonde producten voor de kindervellekes) producten die je in de winkels kan vinden. dit zijn leuke, hippe en vooral goede producten voor kinderen ! 

Over SMPL Skincare

Het Nederlandse SMPL skincare creëert 100% natuurlijke, parfumvrije en vegan huid- en haarverzorging die werkt. Eerlijke, duurzame en transparante producten die huid en haar verbeteren, voeden en herstellen. SMPL skincare biedt een optimale verzorging voor de meest gevoelige huid en is geschikt voor alle leeftijden.

Door de zorgvuldige keuze van de natuurlijke ingrediënten en geen gebruik te maken van natuurlijke parfums of essentiële oliën zijn de producten van SMPL zelfs geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid. Use less, care more.

100% Natuurlijke oorsprong

 

Voor ons geen ongein als microplastics, parabenen, minerale oliën, SLS en schadelijke conserveermiddelen. Puur plant powerrr it is.
Wel zo fijn voor jezelf en moeder natuur.

 

No nonsens

 

Onnodige opsmuk, daar doen we niet aan. En precies dát maakt dat alle producten heuze multitaskers zijn en geschikt voor elke huid. Vrouw, man, kids - onze producten maken geen onderscheid.

 

Voor de gevoelige huid

 

Omdat we geen parfum, essentiële oliën of andere irriterende ingrediënten gebruiken, is SMPL natuurlijke huidverzorging een match voor alle huidtypes - zelfs de meest gevoelige.

 

Handverzorging

Voetverzorging