Collagen Lift ® collageen supplement

Krachtige huidverjonging


Met Collagen Lift ® Paris drinkbaar collageen en serums verminderen rimpels, pigmentvlekken en huidverslapping. Bewezen !

Naast gehydrolyseerd collageen peptiden type I, bevatten de voedingssupplementen van Collagen Lift® Paris oa ook vitamine C, hyaluronzuur en krachtige antioxidanten die huidschade herstellen.

 

Dames

Collagen Lift® LUMINOUS GOLD

 

Wat is collageen voor de huid?

Collageen is een eiwit dat van nature in ons lichaam voorkomt.
Het is een belangrijk bestanddeel van bindweefsel, wat betekent dat het verantwoordelijk is voor de structuur en stevigheid van oa onze huid, haren, nagels.

 

Collageen is verantwoordelijk voor de elasticiteit en hydratatie van onze huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af wat kan leiden tot rimpels, fijne lijntjes en een slappe huid. Daarom is het belangrijk om collageen supplementen te nemen om de collageenproductie aan te vullen en te ondersteunen.

 

Er zijn verschillende soorten collageen die in ons lichaam voorkomen. Type I is het meest voorkomende type en wordt gevonden in onze huid. Collagen Lift gebruikt gehydrolyseerd collageen type 1 van bovine oorsprong (runderen) sinds 2014 en is daarmee de pionier op het gebied van hoogwaardige drinkbaar collageen.

Collagen Lift collageensupplementen kunnen helpen om de huid te verbeteren, rimpels te verminderen en huidspanning te verbeteren. Collageen van Collagen Lift is daarom jouw beste keuze voor een collageen supplement.

 

 

Men collageen

Ontdek het perfecte collageenproduct voor mannen!

Men Collageen by Collagen Lift® Paris is het perfecte collageenproduct voor mannen die op zoek zijn naar een gezonde en natuurlijke manier om hun huid, nagels en haren te verbeteren.

Het is een premium drinkbaar collageen dat gemakkelijk kan worden opgenomen door het lichaam en geweldige resultaten oplevert. 1 doos = 28 ampules.

Dit drinkbaar collageen voor mannen bevat alle essentiële ingrediënten die nodig zijn om collageenproductie te stimuleren en de huid te helpen zichzelf te herstellen. Het is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten zoals rundscollageen, vitamine C en varia antioxidanten die bijdragen aan een jonger uitziende huid, minder rimpels en een gladdere structuur. Bovendien is het perfect voor het verbeteren van nagels en haargroei, en helpt de mannelijke energie te verhogen.

Men Collageen kan gemakkelijk worden gedronken rechtstreeks uit de ampule of met wat water. Dit collageen supplement voor mannen is geschikt voor mannen van alle leeftijden, en het is perfect voor mensen die een gezonde en actieve levensstijl nastreven.

Als u op zoek bent naar het beste collageen voor mannen dan is Men Collageen de perfecte keuze. Probeer het vandaag nog en ontdek de vele voordelen van dit geweldige product! 
Made in France by Collagen Lift® Paris.

  • Vloeibaar gehydrolyseerd collageen type I Verisol® voor huid, haren en nagels
  • 99% van het collageen per dosis wordt geabsorbeerd binnen de 30 minuten
  • Geen toegevoegde suiker, geen zoetstoffen
  • Diabetisch vriendelijk
  • Handige ampul voor ideale dagelijkse dosis
  • GGO-vrij / glutenvrij / tarwevrij / zuivelvrij / soja-vrij / noten-vrij / BPA-vrij / heavy metal-vrij / vrij van pesticiden / geen vulstoffen
  • Het bovine collageen in Collagen Lift® Paris is Halal & Kosher gecertificeerd
  • Made in France - Loved by consumers worldwide