! ! ! UITVERKOOP ! ! !

 

Wij schakelen over naar een ander merk! 
Niet omdat ik niet meer tevreden ben, wel omdat ik een ander product heb gevonden dat nog meer kan aanbieden !!!! 
Zo blij dat ik dit snel kan delen met jullie !! 

Een natuurlijk gebruinde huid onderstreept de aantrekkelijkheid van moderne, vitale mensen. Het is nog altijd een symbool voor een bepaalde levensstijl, goed gevoel en fitheid.
Maar de zon is zoals de geneeskunde: enkel een correcte dosis verzekert een positief effect. Daarom is het grote geheim om van ‘zonnebaden zonder spijt’ te kunnen genieten, de kunst om van de zon te genieten zonder de grens van zonnebrand te overschrijden. Op deze manier kan een veilige pigmentatie met tegelijkertijd
een maximale bruining behaald worden.

Na vele jaren onderzoek naar steeds hogere en bijgevolg blijkbaar veiligere zonnebescherming, komen de wetenschappers nu tot de conclusie dat te frequent gebruik van een hoge zonnefilter zowel een risico vormt voor huidirritatie en een grotere kans op allergie. De ontwikkeling van vooruitstrevende zonnefilters dringt zich op zodat er toch nog een optimale bescherming kan geboden worden met een optimaal comfort voor de gebruiker.

Dr Rimpler Zonnecosmetica is de markt ver vooruit met de ontwikkeling van zonnecosmetica in liposomen. Concreet wil dat zeggen dat dit programma zonnefilters biedt die 'kleding-proof' zijn, zeer licht van textuur en zeer snel geabsorbeerd in combinatie met zeer hoge beschermingsfilters. Optimaal gebruikscomfort hand in hand met de beste bescherming op de markt !